Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Bemutatkozás

 

     Pitvar

 
 
 fenykep0308.jpgNo..beljebb kerültünk , már a pitvarban vagyunk..ahol is szeretnék pár mondatot írni magamról.

 F. Cz. Magdolna a böcsületes nevem. A múlt évszázadban születtem... Nagykanizsa volt  az a hely, ahol megpillantottam Isten szép napját egy szeptemberi délelőttön. A csillagjegyem Szűz, ugyan nem nagyon hiszem ezeket a dolgokat, de véletlenül éppen rám illik minden jellemzője... hmm... lehet, hogy mégis van benne valami?
Igazából kiskanizsai - sáska - vagyok, ott éltem életem jelentős részében, ami meghatározó volt, és amire máig büszke vagyok. Sajátos életérzés kiskanizsainak lenni. Mi is az a kifejezés ,hogy "sáska" ? Erről később fogok majd írni -mivel most írásra is adom a fejem- a sok sok más dolog mellett, mert sok minden érdekel.    Nagykanizsáról 26 éves koromban kerültem  a Dél-Magyarországi, nekem nagyon kedves, mediterrán hangulatú nagyvárosba. Sokáig  ott  éltem a családommal, majd kiköltöztünk egy, a várostól alig pár kilométerre megbúvó kis faluba. Azóta is ott lakunk. A  falucska mindössze ötszáz- egynehány lakossal bíró kis település volt, amíg "mi", a kiköltöző városiak meg nem dupláztuk a létszámát, az úgynevezett újteleppel. Csodás környezet vesz körül bennünket, a dimbes-dombos részen épült kis falu,mellette a két részből álló tó csalogatja az embereket. . Erre a későbbiekben szintén kitérek.
   Mivel foglalkozom hivatalosan? Nos, az eredeti szakmám fényképész. Közel 5 évet töltöttem  ezzel a csodaszép foglalkozással, még Nagykanizsán . Aztán mivel szerettem volna mást is megismerni...teljesen véletlenül az egészségügybe kerültem, ahol immár  több,mint 30 éve dolgozom .Képesítésem szerint képi diagnosztikai asszisztens vagyok, jelenlegi beosztásom szerint CT operátor, az egyetem radiologiai klinikáján, a trauma CT-ben. Nehéz, de nagyon  érdekes, szép szakma. Az emberek szeretete, és talán -ki merem mondani -a hivatástudat tart még mindig ezen a pályán. Mert lássuk be,anyagilag az eü.....inkább nem minősíteném.
  Sok minden érdekel, szeretek piszmogni dolgokkal...azt hiszem ( a rossz nyelvek szerint is. ) kreatív vagyok. Kisiskolás korom óta falom  a könyveket, minden érdekel,  témától függetlenül,de ez vonatkozik a zenére is. Jómagam is zenéltem, hegedültem, mandolinoztam, és nagyon szeretem a szájharmonikát.Đ Másik hobbym  a faképek faragása,  valamint izzó eszközzel  történő kiégetése. Sajnos ezekre nem sok időm marad. Ami nagyon leköt, teljesen kikapcsol, az a rajzolás.Sok éve  abbahagytam, de most, hogy elvégeztem a jobb agyféltekés rajztanfolyamot,  ezzel a  teljesen újszerű látásmóddal álltam neki újra a portréknak.. Szeretek saját kézzel készített ajándékokat adni a barátoknak, szintén sk. készített díszdobozban. Szeretek filmet nézni, rejtvényt fejteni, főzni,  számítógépezni,énekelni, fütyörészni, szeretem a humort, és még nagyon sok mindent..ami menet közben fog kiderülni..ezeken az oldalakon.

Hát akkor csapjunk a lovak közé...indulás !
 
Közben eltelt pár  év a Honlapom megnyitása óta...  egy kép a mostani önmagamról ...mert minden változik....így  én is smiley

20160908_163132.jpg

2017-05-28-11.13.20.jpg

....eltelt ismét kis idő ..smiley

és akkor indulás ...

apitvar.jpg

 

A pitvar........